Rianne Boersen

Mijn naam is Rianne Boersen, ik ben bijna 16 en ik zit op het VWO van SG Huizermaat. Voor de komende verkiezingen sta ik op de 5e plek van de Blaricums partij omdat ik mij graag wil inzetten voor het dorp en specifiek de jongeren in het dorp. De Blaricumse partij heeft mij deze kans aangeboden.

Binnen de partij heb onder andere meegeholpen aan het verkiezingsprogramma door een stukje over de Jeugdraad te schrijven. Er zijn al Jeugdraden actief in buurgemeenten zoals Laren en Eemnes. In Blaricum is het echter nog moeilijk voor jongeren om zich in te zetten voor hun dorp en hun stem te laten horen. Daarom willen wij een Blaricumse Jeugdraad opzetten. Deze raad moet de gemeente kunnen adviseren over kwesties die invloed hebben op jongeren, maar de raad moet ook zelf initiatieven kunnen aanleveren waar de gemeente wat mee gaat doen. Bijvoorbeeld met betrekking tot klimaat en sport. Het tot stand brengen van deze raad is een plan waar ik mij graag voor wil gaan inzetten.

Naast het meeschrijven aan het verkiezingsprogramma help ik ook met praktische zaken zoals het beheer van onze Facebookpagina en het ontwerp van onze folder. Dit vind ik ook heel leuk om te doen. Ik hoop dat u ons wilt helpen jongeren beter te vertegenwoordigen. Stem daarom op de Blaricumse partij 16 maart!

Neem contact op

Bel ons of vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op. Wij streven ernaar om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.