René Kemperman

Op 08-06-1949 ben ik geboren in Arnhem. Samen met mijn echtgenote Anske, waarmee ik in 1974 ben getrouwd, heb 2 kinderen en 5 kleinkinderen. In 1991 zijn we naar Blaricum verhuisd als gevolg van een verandering van mijn werkkring. Omdat ik graag met cijfers werk, ben ik een administratieve opleiding gaan volgen.

Gedurende meer dan 20 jaar ben ik actief in de Blaricumse politiek. In de loop der jaren ben ik mij naast de politiek ook voor senioren gaan interesseren. Uiteindelijk leidde dat tot het voorzitterschap van BasBEL. Jonge mensen denken vaak dat ze weten wat goed voor oudjes is en daar slaan ze de plank nog wel eens mis. Daarom adviseer ik DBP graag bij financiële items en daarnaast bij het Sociaal Domein.

Het verkiezingsprogramma 2022-2026 heeft heel veel goede dingen waaraan ik graag wil meewerken. Dat zich nieuwe, jonge mensen hebben gemeld bij DBP maakt me erg blij. Daardoor is er nieuw elan en zijn er nieuwe ideeën. Blaricum kan steeds op mij rekenen.

Neem contact op

Bel ons of vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op. Wij streven ernaar om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.