Beste Blaricummers

16 maart worden er gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De Blaricumse Partij zal hieraan weer meedoen. Ik ben ontzettend blij dat het ons is gelukt nieuwe, jonge mensen te interesseren voor de lokale politiek, die zich willen inzetten voor hun dorp en zich daarvoor bij De Blaricumse Partij hebben aangesloten. Hierdoor is onze partij een echte mix van ervaring en jong elan. Alle drie de dorpsdelen hebben hiermee hun actieve vertegenwoordiging. Voor de ervaring zorgen Rene Kemperman en ik zelf. Nieuw zijn, in alfabetische volgorde, Rianne Boersen uit het oude dorp, Robert-Jan Bon uit de Bijvanck en Khalid Hammouti uit de Blaricummermeent. Deze 5 zullen een hoge en daarmee verkiesbare positie op onze verkiezingslijst voor 16 maart innemen.

De leden van onze partij hebben mij als hun lijsttrekker aangewezen. En alhoewel ik al tientallen jaren actief ben in de Blaricumse politiek wil ik mij graag met name aan onze nieuwe inwoners voorstellen. Mijn naam is Liesbeth Boersen, ben 67 jaar oud en woon in het oude dorp. Ik ben getrouwd met Jan Boersen, wij hebben 4 kinderen en inmiddels 5 kleinkinderen. Ik vind het heerlijk om 1,5 dag in de week als oppasoma in Utrecht een echte band met mijn kleinkinderen op te bouwen. Sinds 1982 ben ik actief betrokken bij de Blaricums politiek, eerst als lid van de steunfractie, later als raadslid en daarna wethouder. Ik hoop mijn politieke ervaring weer 4 jaar in te mogen zetten voor het verbeteren van het leefklimaat in Blaricum. Ik realiseer me daarbij dat wij Blaricummers al geluksvogels zijn in het prachtige Blaricum te mogen en kunnen wonen. Maar wensen blijven er. Hopelijk stelt u ons in staat uw wensen te vervullen en stemt u op 16 maart op De Blaricumse Partij Lijst 3.

Zie voor onze speerpunten ons verkiezingsprogramma elders op onze website.

Rene Kemperman staat als tweede op de lijst. Ook hij beschikt over de nodige politieke ervaring. Jarenlang was hij fractieassistent en thans raadslid. Rene is onze financieel deskundige. Daarnaast is  hij penningmeester van de Kledingbank en lid van het bestuur van de BasBel (ouderenbond).

De derde plaats is voor nieuwkomer Khalid Hammouti. Khalid is 37 jaar woont vanaf zijn geboorte in Blaricum, eerst in de Bijvanck en nu in de Blaricummermeent, is getrouwd en vader van 3 dochters. Hij werkt als jurist bij de gemeente Amsterdam.

Robert-Jan Bon is de volgende op de lijst. ICT er van beroep. Met zijn gezin woont hij in de Bijvanck.

Rianne Boersen complementeert het vijftal. Zij is bijna 16, woont in het oude dorp en zit op het VWO van de Huizermaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Neem contact op

Bel ons of vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op. Wij streven ernaar om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.